Ögonfransserum som gör dina fransar både längre och blankare!

2012-09-01

Just nu hittar du ögonfransserumet Lashtoniic superbilligt hos Slimline. Kanske marknadens billigaste ögonfransserum just nu! Läs mer om Lashtoniics ögonfransserum här, och köp det i Slimlines webshop. Jag har prövat detta i en vecka och ser redan att mina fransar är finare. Rena vitaminkicken för dina ögonfransar.

Historik:

Merfrihet.se har nu testat ett ögonfransserum sedan mars 2011 med MYCKET gott resultat! Fransarna blir faktiskt både kraftigare, längre, blankare och svartare ganska fort. Efter ett par tre veckor så ser du en stor förändring. För att verkligen bevisa för mig själv att det verkligen var detta serum som frambringade dessa resultat så slutade jag med produkten. Mina fransar blev snabbt både mattare och mindre svarta. Därför har jag sedan två veckor åter igen börjat att använda produkten. Resultatet blev som första gången , dvs fransarna blir faktiskt både kraftigare, längre, blankare och svartare ganska fort!!! Så detta är en produkt som jag kommer att fortsätta att använda!

Naturligt längre, fylligare och mörkare ögonfransar! Upptäck en absolut säker lösning för naturlig tillväxt av dina fransar på bara 28 dagar. Om du känner att dina fransar ser för korta, glesa, spröda eller brist på glans och volym, eller om du bara drömmer om längre, glansigare, sexigare fransar är Lipocils Expert svaret. Helt utan biverkningar. Lipocils Expert består av en blandning av naturliga aktiva ämnen från uppfinnaren av den ursprungliga frans-tillväxt produkten 1948 i Frankrike. Läs mer om Talika Lipocils här! Desutom är det just nu extrapris på denna produkt!

Det finns flera olika produkter på marknaden som lovar samma sak som det Merfrihet.se har provat. Merfrihet.se har även prövat dessa produkter med mycket gott resultat!

Redan efter de första appliceringarna ser du en positiv effekt på dina ögonfransar; de blir glänsande och blanka. Efter avslutad behandling på 28 dagar har dina fransar blivit upp till 2,5 mm längre. Läs mer om Talika Lipocils Eyelash här!

En gel är baserad på Lipocils formula, men speciellt anpassad för att ge kraftigare, mer markerade ögonbryn. Applicera vid roten av väl rengjorda ögonbryn innan man lägger eventuell make-up. Gelen är både färg- och doftfri. Läs mer om Talika Eyebrow här!

En reaktion på “Ögonfransserum som gör dina fransar både längre och blankare!

Lämna ett svar