Julklappar 2011- Årets julklappar!

Köp dina julklappar här! Här kommer massor med julklappstips! Varor eller upplevelser som du kan köpa till dina nära och kära på nätet.
Varför stå i affärerna och köa? Nej undvik köer, stress, snoriga människor, griniga barn och allt bök med att ta av och både sig själv och barnen alla vinterkläder. Sitt i lugn och ro hemma och gör dina julklappsinköp. Sätt på lite behaglig bakgrundsmusik, tänd ett par ljus och njut av din glögg framför datorn. Tisdagen den 15/11 presenteras årets julklapp 2011?
Hitta dina julklappar hos Disney, klicka på bilderna eller här för lista 1 och här för lista 2! Disneyklassiker hittar du via denna länk!
DisneyNallepuh

Några av årets barnböcker eller DVD som är trevliga att läsa eller titta på i jul!
TomtetassAstrid Lindgrens julSvampbob Fyrkant - Julspecial DVD

Presenttips till vuxen!
Jul Med Ernst DVDSju Sorters JulkakorSanna/Shirley/Sonja - Vår Jul CD

 Flera julartiklar hittar du via denna länk!

Varför inte en julklapp som ditt barn eller barnbarn kan åka på? Klicka på bilderna så kommer du till en försäljare. Eller varför inte kika in på temat ”Prinsessor”! Men skynda innan de tar slut! Annan textil till barn hittar du här!
Scooter PrincessSpeed bike Toy StoryHello KittyEllos HelloK itty ÖverkastBarnmattapåslakanpojk
Fler roliga artiklar hittar du här! Rolig belysning är alltid kul. Fler LEDbelysningar hittar du här!
CoolstuffWalle Ipad hållarebadbelysningLedsko

En upplevelse i form av en SPA-behandling eller varför inte en middag eller en tur i en luftballong. Ja här hittar du många aktiviteter eller upplevelser. Klicka på bilderna så kommer du till flera upplevelser!
Live it!Liveit julSPALuftballong

Lämna ett svar