Cellumax är här till kanonpris igen! Endast 699 kr, inklusive frakt (ord 1899 kr).

Köpte denna massageapparat i höstas. Den är så superbra. Den masserar verkligen på djupet. Motorn är stark så den orkar verkligen att massera djupt. Jag använder den först och främst för massage på ryggen, rumpa och lår då den gör under på min värkande kropp! Den är dessutom bra mot celluliter, dvs den ökar cirkulationen rejält. Här nu till kanonpris igen, bara 699 kr! Den är värd varje krona.

Läs mitt tidigare inlägg här.

Cellumax masserar musklerna och bindväven, förbättrar blodcirkulationen och förbränner därmed fett och eliminerar toxiner från kroppen. Regelbunden användning av Cellumax motverkar celluliter och ger dig en bättre muskelton.

Cellumax-massage har en djupverkande effekt. Med två enkelt utbytbara massagehuvuden aktiverar du nerv- och cirkulationssystemet. Cellumax är enkel att använda och hastigheten kan justeras med kontrollhjulet så att den passar just dig. Den integrerade värmefunktionen intensifierar massageeffekten. För ännu bättre effekt kan du välja att använda din Cellumax tillsammans med cellulitkräm eller massageolja.

För att komma till dealen, klicka på bilden! OBS, erbjudandet gäller bara i fyra dagar. Ordinarie pris 1899 kr men nu endast 699 kr.

En reaktion på “Cellumax är här till kanonpris igen! Endast 699 kr, inklusive frakt (ord 1899 kr).

  1. Pingback: Jakten på något som botar en kvinnas värsta fiende är över! | Merfrihet.se

Lämna ett svar