PARTYLITE – Nya Vårkatalogen 2013 är äntligen här!

GOTT NYTT ÅR 2013! Det nya året är alldeles speciellt för PartyLite. PartyLite Worldwide fyller 40 år och PartyLite Sverige fyller 10 år!

I januari belönas Värdinnor/Värdar extra mycket. Det finns en Värdinnepresent, otroligt specialerbjudande samt naturligtvis det vanliga Värdinneprogrammet.

Gäster i januari har glädjen att handla ur en alldeles ny och fräsch katalog. I januari kan du dessutom köpa en alldeles unik Teljusblandning med 40 Teljus för endast 299 kr. Dessutom har PartyLite satt ihop några superbra ljuspaket som vi säljer med 40% rabatt.

Låt ljusskenet lysa upp vardagen och sprid underbar väldoft!

Boka ett party med Partylite

PARTYLITE kommer att firar PartyLite 40 år med olika erbjudanden hela året. Temat i PartyLites Vår/ Vinterkatalog 2013 är bland annat medelhav, fåglar, trädgård och exotiska trakter.  PartyLite introducerar ett nytt glasljus Escential samt kollektionerna Trädgårdsoas och Olympia. Nya dofter från PartLite är bland annat Kiwi Kyss, Citrusskal och Salvia. Du hittar rena linjer i kollektionen Ramverk. Öppna katalogen, förälska dig och ring mig för att boka in årets första Visning!

Läs mer om erbjudanden, månadens dofts samt bläddra i katalogerna här.

Lämna ett svar