Se ROXETTES världsturné på SVT1 den 6/1-2013 – en riktig nostalgitripp :)

Roxettes värlsdsturné Återföreningen 2011-2012Se Roxettes återföreningskonsert på SVT1 nu på söndag den 6/1 -2013. 🙂 Tycker du att den går för sent, spela in den, för den var verkligen bra. Konserten väckte mycket gamla minnen och en skön känsla i hela kroppen. En riktig nostalgitripp.

Efter ett nästan tio år långt Roxetteuppehåll återförenas nu Roxetteduon och levererar popgodis som nu är en nostalgisk del av musikhistorien. Framför gråtande och glada folkmassor levererar Roxette en magisk timme med massor av Roxettehits från förr. Naturligtvis blandar Roxette in låtar från deras nya album Charm school och Travelling.

Roxettes återföreningsturné, som startade år 2011 på världens stora scenerna, var verkligen mycket efterlängtad. Det blev till en 19 månader lång världsturné och Roxette besökte och spelade i 46 länder. Denna inspelning är från 2012.

Här kan du se ett litet klipp från konserten eller läsa mer om Roxette. 🙂

Lämna ett svar