Att fostra sin katt….

 

Att fostra sin katt

Jaha ja, att fostra sin katt är inte alltid lätt. Eller en hund…Surfade runt lite idag och hittade följande… Detta skulle jag verkligen behöva till en av mina ouppfostrade katter. 🙂 Jag har faktiskt försökt allt… Men hon gör precis vad hon vill. Jag har sex katter till som inte är lika ouppfostrade. Nja, en pojke kanske är lite ouppfostrad då. Så jag kommer definitivt att skaffa SSSCAT för att testa.

Ssscat är en spray som ska hjälpa till att hålla katten ifrån ställen eller saker där du vill att den inte ska vara. Du placerar sprayflaskan med enheten där du inte vill att katten ska vara. När katten närmar sig Ssscat aktiveras den automatiskt med rörelsedetektorn och sprayar en dusch som katten uppfattar som obehaglig. Katten blir rädd…och förhoppningsvis så kopplar den ihop detta obehagliga med platsen och lära sig på så vis att den inte får vara ”där”.  Ett utmärkt hjälpmedel för att bryta ett oönskat beteende enligt tillverkaren och andra bloggar. Så Ssscat är en automatisk sprayprodukt framtagen för att skydda områden från busiga och olydiga katter. Produkten är helt ofarlig för katter och hundar och är avsedd som ett dressyrhjälpmedel för att lära bort oönskat beteenden. Fungerar både inomhus som utomhus! Påfyllnadsspray finns också att köpa!


Hur fungerar Ssscat och vad ger det för effekt? Enligt tillverkaren…
Ssscat fungerar på det sättet att du placerar enheten i det område eller vid exempelvis en möbel som du vill att er hund eller katt ska hålla sig borta ifrån. Därefter sköter Ssscat resten och er hund eller katt håller sig garanterat borta från området eller möbeln! När något närmar sig Ssscat så känner enheten av detta och utlöser en sprayeffekt som kan liknas med samma tryck som i en vanlig hårsprayflaska vilket skapar en effektiv obehagseffekt!

Återkommer då jag har prövat. 🙂

Multivet SSSCAT tillverkad av Pet Safe… finns hos Petsintown. 🙂

Annat trick som jag hittade…

Lämna ett svar