Snygg snabbt

Stressigt på morgonen eller bara bråttom till festen? Med dessa tips blir du snygg på nolltid.


Förberedelser
Måla dina naglar kvällen innan. Att ha välvårdade naglar ger alltid ett bra intryck.
Förbered frisyren, sov tex med flätor eller knutar som gör håret vågigt
Förbered vad du ska ha på dig kvällen innan. Häng plaggen tillsammans med dina smycken eller andra accessoarer på en galge. ta fram ytterplagg, skor och väska. Om du väderprognosen är osäker – förbered två uppsättningar.

Framhäv dina ögon
Markerade fransar fixar sug i din blick och framhäver dina ögon. Måla med en kajalpenna i stället för en eyeliner. Det går fortare att få snyggt eftersom en eyeliner lätt kan bli ojämn. Sudda eyelinern för en sotigare och mjukare blick.

Mycket fransar
Dina ögon ser större ut med mascara. Måla ett extra lager av en förlängande variant vilket öppnar ögonen maximalt.

Håret
Piffa till håret med ett par glittriga hårspännen, ett snyggt hårband eller ett diadem. En puff med ett glitterpuder i håret får håret att gnistra. Ett annat tips är att skaffa ett löshår. En hästsvans i din hårfärg sätter du snabbt på plats.

Färg
Ett fräscht intryck snabbt är en gnutta solpuder som du sveper med en stor puderborste med lätta rörelser i ditt ansikte.

Lyster
En liten gnutta highlighter på högsta punkten på kindbenen, näsryggen, under ögonbrynet och panna får ditt ansikte att stråla.

Snabbtvätta håret
Ett torrshampo är alltid bra att ha i badrumsskåpet om du snabbt måste fixa till frisyren. Du får ett rent hår med massor av volym. Håret blir dock något mattare och strävare men är en räddare i nöden om du har försovit dig.

Akutkit
Ha alltid ett läppbalsam, en handkräm och ett hårspray i handväskan så du snabbt kan få lyster på läppar, händer, fötter och ben samt för att få volym i ditt hår. För att fräscha upp dig ytterligare bör du dessutom ha med en torrservett, en våtservett samt en liten bourk krämig parfym så att du snabbt kan torka av överflödig glansighet i ansikte, torka av händer och fötter samt få på dig en doft som luktar underbart.

Här kommer lite länkar till olika produkter. Bara att klicka på bilderna.

Beautynet

2 reaktion på “Snygg snabbt

  1. Pingback: Fest Snygg Snabbt | Merfrihet.se

  2. Pingback: Favoritplaser på Sjön | Merfrihet.se

Lämna ett svar