Erbjudanden och Nyheter – Hälsa och Skönhet

Merfrihet.se har nu testat ett ögonfransserum sedan mars 2011 med MYCKET gott resultat! Fransarna blir faktiskt både kraftigare, längre, blankare och svartare ganska fort. Efter ett par tre veckor så ser du en stor förändring. För att verkligen bevisa för mig själv att det verkligen var detta serum som frambringade dessa resultat så slutade jag med produkten. Mina fransar blev snabbt både mattare och mindre svarta. Därför har jag sedan två veckor åter igen börjat att använda produkten. Resultatet blev som första gången , dvs fransarna blir faktiskt både kraftigare, längre, blankare och svartare ganska fort! Så detta är en produkt som jag kommer att fortsätta att använda!

Naturligt längre, fylligare och mörkare ögonfransar!

Upptäck en absolut säker lösning för naturlig tillväxt av dina fransar på bara 28 dagar. Om du känner att dina fransar ser för korta, glesa, spröda eller brist på glans och volym, eller om du bara drömmer om längre, glansigare, sexigare fransar är Lipocils Expert svaret. Helt utan biverkningar. Lipocils Expert består av en blandning av naturliga aktiva ämnen från uppfinnaren av den ursprungliga frans-tillväxt produkten 1948 i Frankrike. Läs mer om Talika Lipocils här! Desutom är det just nu extrapris på denna produkt!

Det finns flera olika produkter på marknaden som lovar samma sak som det Merfrihet.se har provat. Merfrihet.se har även prövat dessa produkter med gott resultat!

Redan efter de första appliceringarna ser du en positiv effekt på dina ögonfransar

De blir glänsande och blanka. Efter avslutad behandling på 28 dagar har dina fransar blivit upp till 2,5 mm längre. Läs mer om Talika Lipocils Eyelash här!

En gel är baserad på Lipocils formula, men speciellt anpassad för att ge kraftigare, mer markerade ögonbryn. Applicera vid roten av väl rengjorda ögonbryn innan man lägger eventuell make-up. Gelen är både färg- och doftfri. Läs mer om Talika Eyebrowhär!

Gå ner i vikt ca: 2kg/vecka med energidifferensprincipen och NOKA

Engergidifferensprincipen: Förbränner du 3 000 kcal/dag och tar 4 måltider med NOKA (ca 1000 kcal) så blir överskottet på förbränningen i förhållande till tillförd energi ca 2000 kcal. Detta gör att du reducerar din vikt med omkring 250 gram/dag eller nästan 2 kg/vecka. Tränar du regelbundet eller har en hög förbränning ökar viktreduktionen ytterligare med ca 0,5 till 1,5 kg/vecka.
Läs mer om NOKA och hur det fungerar här.
 

Ut och gå i höst med MotioMera.se!

Gör det själv, med partnern eller varför inte med dina kollegor! Konceptet är enkelt och MotioMera är användarvänligt. På MotioMera.se registrerar deltagarna sina steg, eller annan motion, varje dag. Allt omvandlas sedan till steg som man går genom Sverige med. Varje vecka lottas det ut fina vinster. Läs mer här!
Just nu är det halva priset på alla produkter från LCN. Rabatten avdrages i kassan. Gäller t.o.m. 2011-09-30 eller så långt lagret räcker. Allt från handkräm till rouge! Så passa på!

Nu kan du köpa Peter Thomas Roth hudvårdsprodukter till reducerat pris. Köp 3 men betala endast för två! Du får den billigaste varan på köpet. Köp dina produkter här och höstboosta din hud.

Just nu kan du handla hud och kroppsvård till halva priset. Kika in här!


Dentokraft! En revolutionerande nyhet! 
 

Verktyget som har klinisk dokumenterad effekt och är godkänd av Läkemedelsverket. Användning: Stoppa in tuggdelen i munnen och tugga antingen på hela tuggdelen eller ta en sida i taget. Därefter tar du framtänderna separat. Tugga i en minut morgon och kväll. Du hittar detta verktyg i din nätbutik.

Dentokraft kan:

  • Minska din tandgnissling.
  • Förebygga din spänningshuvudvärk.
  • Reducera din stress.
  • Ge dig bättre och djupare sömn.
  • Minska hål eller plack.

Läs mer om alla bra egenskaper Dentokraft har och vad den kan göra för dig

VitaeLab

Hälsoprodukter till extrapris hittar du just nu här. Se aktuellt erbjudande hos Eleven!