Hudvård

Vi behöver sköta om vår hy och vårt ansikte. I dag finns det allt från vanliga klassiska produkter till mer avancerade maskiner som kan hjälpa oss att hålla oss unga så länge som möjligt. Merfrihet.se älskar att pröva nya produkter som kommer ut på marknaden.

Koppning
http://www.simplus.seAtt använda koppor till kroppen och ansikten kan ge dig finare och fastare hud.
Kopporna används för att ge koppningmassage/ bindvävsmassage vilket bidrar till att minska celluliter och apelsinhud samt att behandla smärta och värk. Kopporna ger ett undertryck mot huden som förbättrar cirkulationen och bidrar till att slaggprodukter lättare dräneras ut.

 

Vad är en cellulit?
Celluliter är vanligast hos kvinnor och är delvis genetiskt och delvis hormonellt betingat. Med celluliter menas de gropar som syns i huden och som även kallas apelsinhud. Bindväven runt fettcellerna blir fibrosisk och stel samt tappar sin elasticitet med åren. Eftersom cirkulationen minskar i de områden som ligger ytterst, försvåras ämnesomsättningen i dessa områden.

Varför är koppning så effektiv mot celluliter?
Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar så kallad cellulit hud. Koppningen är därför mycket effektiv behandlingen som ger synbart resultat såsom förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat?
Det positiva resultatet börjar redan synas efter några behandlingar. Huden blir fastare, slätare och tack vare stimuleringen läker den fortare. Stimulering av kollagen och elastin gör att huden att får bättre lyster och blir tjockare. Den största effekten av behandlingarna syns oftast efter 6 veckor. Läs mer om koppning hos Koppningsbutiken.

Ecobutiken

Vi har provat Peeling Rio Crystal, Ansiktsmassage Rio 60 Second Lift samt Rio Facial Rejuvenator. Nyfiken på hur de fungerar och var du kan köpa dessa produkter?
Collagen – Kollagen är en viktig förening i vår kroppsvävnad, vilket ger kraftiga men ändå flexibel senor och brosk, bevara ungdomlighet och fräschör av vår hud, minskade rynkor och linjer

 

 

En reaktion på “Hudvård

  1. Pingback: Rio ansiktsvård | Merfrihet.se

Kommentarer inaktiverade.