Provade Rio-produkter


Peeling Rio Crystal Renew

Föryngrar och tar bort döda hudceller med hjälp av en mekanisk process som består av naturliga kristaller. Mustycket suger mycket försiktigt in din hud samtidigt som den skjuter ut kristallsanden mot din hud. Huden blir därför mjuk och fin samtidigt som den ökar blodcirkulationen. Men framför allt så innehåller peelingen bara sandkristaller. Så inga kemikalier vilket jag tycker känns bra!
Köp din Peeling Rio Crystal Renew här:
Peeling Rio Crystal Renew Ellos
Peeling Rio Crystal Renew Eleven

 

Ansiktsmassage Rio 60 Second Face Lift

Föryngra ditt ansikte i snabba 60 sekunder behandlingar. En elektrisk muskelstimulerande apparat som stramar upp huden och minskar rynkor. Använd medfört diagrammet för att lära dig om hur muskel strukturen i ditt ansikte fungerar. Dessutom kommer du att få dig ett och annat skratt eftersom du oundvikligt kommer att göra massor av grimaser.
Köp din Rio 60 Second Face Lift här:
Ansiktsmassage Rio 60 Second Face Lift Ellos
Ansiktsmassage Rio 60 Second Face Lift Eleven
Se mer om produkten på RIOs hemsida.

Rio Facial Rejuvenator

Eftersom jag var så nöjd med ovanstående produkter så köpte jag även Rio Facial Rejuvenator som med små impulser och kollagen-gel kan föryngra din hy. Den har två olika program med olika styrkor. I början gör du en intensiv behandling, ca varannan dag och varierar de olika programmen. Svagt laser-ljus tillsätts på huden för att stimulera hudcellernas reparation och förnyelse. Tillsammans med behandlingserumet stimulerar lasern cellförnyelsen i huden. Så med denna produkt får du mjukare, fastare och yngre hud! Använd runt ögon, mun, panna, hals och händer. Bara 10 minuter per dag.
Köp din Rio Facial Rejuvenator här:
Rio Facial Rejuvenator Ellos
Rio Facial Rejuvenator Eleven