Lugnande medel till hund och katt

När våra älskade husdjur blir stressade så mår de riktigt dåligt. De kan sluta att äta eller så kryper de in någon stans och gömmer sig. Till skillnad från oss människor så förstår de inte att de måste äta för att överleva. Om våra djur slutar att äter så kan de bli mycket sjuka, allvarligt sjuka. Naturligtvis beror det på hur länge de matvägrar. En omställning i familjen eller hemmet, som vi människor tycker inte borde ha betydelse, kan ha väldigt stor betydelse för våra fyrbenta vänner. Vi på merfrihet.se har många goda erfarenheter från ett naturligt kosttillskott med lugnande egenskaper till katt och hund vid namn Serene Um. Till skillnad från andra lugnande medel så verkar den mycket snabbt. Vi på merfrihet.se har märkt att våra djur redan efter ca en timma börjar bli mycket lugnare. Vi har använt Serene Um i många sammanhang som nyår, bilresor eller då våra vänner kommer på besök med sina fyrbenta vänner. Katter och hundar som utan Serene Um gömmer sig vid nyår är framme och detsamma gäller de djuren som normalt blir stressade för att ett annat djur kom på besök. Se till att alltid ha Serene Um hemma. Naturligtvis så ökar effekten om du börjar behandlingen ett par dagar innan eventuell aktivitet men vi på merfrihet.se ser skillnad mycket tidigare än så. Det är ju inte alltid som vi människor i förväg vet vad som kommer att stressa våra djur så därför ger vi även en tablett då något som stressar djuret redan har inträffat och detta med mycket goda resultat. Finns i tabletter eller i flytande form. Du hittar tabletterna här.

Serene Um

Serene-Um Lugnande 30tabl

Produktinformation
Serene-Um är ett naturligt kosttillskott som innehåller en speciell blandning av vitaminer, mineraler och aminosyror som har en lugnande effekt. Avsett för stressade, överaktiva, aggressiva hundar och katter. Fungerar också bra vid lindrig åksjuka och skotträdsla tex vid fyrverkerier. Hunden blir lugn och trött. Bygger på zinkcitrat som finns naturligt i modersmjölken hos hund och katt. Ett naturmedel för katt och hund som verkar lugnande.
Ask med 30 tabletter. Innehåller mg/tablett Inositol 26 Nicotinmide 26 Taurine 15 L-Tryptophan 15 Calcium 19 Vitamin B6 14 Zinc 0,136 Vitamin E 0,5 Selenium 0,000275 Vitamin D3 1,1 i.u.
Dosering
Små djur: upp till 5kg: ½ – 1 tablett dagligen
Katter: upp till 5kg: 1tabl 2ggr dagligen
Hundar: mellan 5 – 10kg: 1tabl 3ggr/dag
Hundar: mellan 10 – 20 kg: 2tabl 3ggr/dag
Hundar: över 20kg: 3tabl 3ggr/dag

Lämna ett svar