Så gör du en god gärning genom att dricka glögg framför brasan!

Nej, du MÅSTE inte dricka glögg, du får naturligtvis dricka precis vad du vill.
Att få en blomma är uppskattat av de flesta och att göra en god gärning känns väl bra för de flesta såhär i juletid. Visst är det väl trevligt att känna dofterna i en blomsterbutik, men så här innan jul är det nästan alltid kö, fullt med folk och allt tar lång tid. Varför utsätta dig för detta när du lika gärna kan göra annat? Kanske pynta hemma, baka pepparkakor med barnen eller koppla av med en mugg glögg framför brasan?
Vad har nu detta glöggdrickande framför brasan med goda gärningar att göra?
Jo, du kan beställa blommorna på nätet, de körs ut samma dag och du slipper köerna. Men inte nog med det, om du beställer en röda korset-blomma så går 10% av blommans pris oavkortat till röda korset. Två goda gärningar i en, enklare kan det inte bli!
Klicka här eller på bilden nedanför så kommer du till sidan där du kan beställa den.
Så skicka nu en blomma, luta dig tillbaka med din glögg och känn hur mycket bättre den smakar efter detta.

Röda korsets julblomma

 

 

 I Expressen finns artiklar om både muggar och glögg.

Lämna ett svar