Gör det mesta själv, varorna hittar du på Byggmax!

I dag har vi många önskningar om att ha ett fint, hemtrevligt, speciellt och personligt hem. Många väljer att ta hjälp men oavsett detta så kostar det pengar. Vi på Merfrihet.se köper mycket av våra produkter på Byggmax,så har det alltid varit. Turligt nog har vi bara 4 mil till närmaste varuhus som vi besöker ett par gånger i månaden. Där hittar vi allt från skruv, virke, isolering, tak, stuprör och hängrännor till marksten, färg och fönster. Att handla där sparar tid och pengar. På deras hemsida hittar du deras produkter, butiker, öppettider samt lagersaldo. Är du tveksam på att saldot stämmer så är det bara att ringa deras kundtjänst på telefonnummer: 0771-89 00 89 som har öppet alla veckodagar. Dessutom är personalen kunnig och trevlig.

Byggmax kundtjänsten hjälper dig även med:

  • Boka släpvagn
  • Priserinformation
  • Lagerstatus
  • Kommande leveranser
  • Produktinformation

 

Lämna ett svar