Bakteriedödande handskum från Bacteria Shield som skyddar upp till fyra timmar!

Ok, nu har det gått ganska länge sedan Whitney begravdes. För det har inte känts okej att skriva något på ett tag. Men nu gör jag det.

I dag läste jag om en ny typ av bakteriedödande handskum som skyddar minst fyra timmar efter applicering! Detta nya handskum skiljer sig mycket från handspriten eftersom det varar upp till fyra timmar samt att det inte torkar ut dina händer. Just i dag kan man köpa detta handskum från Bacteria Shield mycket billigare. Klicka bara på länkarna här nere så kommer du till det företag som har detta erbjudande. Kan vara bra att ha hemma i förkylnings- och magsjuketider. Så se till att hålla dig frisk med bland annat hjälp av handskumet från Bacteria Shield

Fakta: Alkoholfritt handskum à 50 ml som räcker till ca 120 doser och skyddar upp till 4 timmar efter applicering och tar bort 99.999% av alla bakterier och virus. Skyddar bland annat mot svininfluensan, e-coli och MRSA. Bacteria Shield Handskum används flitigt av det svenska längdskidlandslaget. Frakt inkluderat i priset ochlevereras direkt hem till dig

Läs mer här:
Handskummet från Bacteria Shield
Reportage

Lämna ett svar