Hälsa och Skönhet
Att sköta om sin hälsa är A och O. Kroppen och själen måste få näring! Något som är viktigt är att äta bra samt att röra på sin kropp. Att träna är lika viktigt som att äta och sova. Det viktigaste är att man hittar en bra balans.

Pedag - Förfotsstöd i svinläder med latexbotten från Pedag. Extra mjukt med pelott som motverkar kramper och trötthet i foten, samt har dämpning under hälen. St 36.

 

  • Rätt stöd för fötterna? Det är viktigt att våra fötter mår bra och att det får det stöd de behöver så att du går rätt och därmed så minskar du både värk i rygg och nacke. Jag har hittat en fin butik på nätet – bara för dina fötter: minfot.se
  • Ont i axlarna och nacken? De vanligast anledningarna till detta är bland annat stress och dålig arbetsmiljö. Läs om orsaker och behandling….
  • Utmärkt liniment att använda vid värk..

Linnex – Ett svenskt värmande liniment

Jag har nu använt Linnex i snart 10 år och tycker att det är det bästa liniment som går att få tag på. Jag har under årtionden testat olika produkter av värmande liniment men inget slår Linnex. Jag rekommenderar starkt detta liniment som är utmärkt både vid träningsvärk och före massage. Läs mer här!

Linnex stift eller kräm finns att köpa här!

 

Fler inlägg om hälsa och skönhet hittar du här!
[display-posts wrapper=”div” category=”Halsa” posts_per_page=”-1″ include_excerpt=”true” image_size=”thumbnail” order=”ASC” orderby=”title” ]