Skönhetstips

Att ta hand om din kropp gör att du förhoppningsvis även mår bra invändigt! Vi kan göra saker som är roliga, njutningsfulla och avkopplande. Att åka bort till en SPA-anläggning är alltid trevligt, men det kostar ju en slant så varför inte ta hand om dig själv i hemmets lugna vrå. Det är roligt att testa nya saker.

Hur man gör en inpackning hemma som bekämpar celluliter!

 

Brun utan sol – BUSkräm som det också kallas

Förbered dig noga innan du applicerar din brun utan sol kräm. Om du inte har gjort ett riktigt bra underarbete innan du applicerar din brun utan sol kräm så kommer du garanterat att få en flammig och fläckig färg. Tro mig, det vill du inte ha! Om du är nybörjare så pröva applicering i god tid innan tilltänkt arrangemang som ett bröllop… Så här gör du!

8 enkla steg till en perfekt ögonmakeup….

Förbered din makeup med att applicera en concealer under dina ögon.
En concealer döljer eventuell blåaktiga kärl eller eventuell missfärgning under dina ögon. För att täcka mörka ringar under ögonen placerar du tre punkter av concealer… Fortsättning följer här!

Fotvård

Semesterhälar!
Det är viktigt att ta hand om dina fötter! Många av har problem med förhårdnader. Därför bör vi använda oss av en bra fotfil. Min erfarenhet av förhårdnad hud på hälarna är att du regelbundet bör fila hälarna i en uppåt och nedåtgående…Läs mer här!

Gör som proffsen – böj dina ögonfransar med en tesked!

Tips om hur du lägger en ögonskugga.

 

 


En reaktion på “Skönhetstips

  1. Pingback: Snart höst, dags att förlänga solbrännan! | Merfrihet.se

Kommentarer inaktiverade.