Fotografering

Foto – nästan allas hobby?

Det är inte ett helt galet antagande. I stort sett alla hushåll har idag tack vare den digitala revolutionen tillgång till en eller flera kameror. Hur mycket man använder dem är det däremot ingen som riktigt vet, men man kan anta att de flesta inte använd särskilt ofta. Även om de flesta inte använder dem kommer de flesta dagligen i kontakt med kameror på ett eller annat sätt.

Många använder bara kameran till att ta bilder vid speciella tillfällen som t.ex. födelsedagar, dop, bröllop och diverse högtider. De flesta knäpper oftast av ett par kort utan att lägga någon större tanke vid hur kameran fungerar eller hur olika faktorer runt omkring påverkar hur bilden kommer att bli. Skillnaden i jobb mellan att ta en ”bra” bild eller att ta en bild som vilken som helst är ganska liten. Det handlar bara om att har en grundläggande förståelse för kamerans funktion och hur du kan styra resultatet med enkla medel.

Vill du också ta bättre bilder?

Då ska du titta in här lite då och då, för här kommer att finnas lite grundläggande tips och information.

Nu kan du köpa DVD filmer som lär dig Photoshop och bildbehandling. Med videokurserna blir du expert, oavsett om du är intresserad av att skapa bättre bilder för webben, jobba med raw-bilder, skönhetsretusch eller naturfoto. Till videokurserna (från149kr och upp till 349kr.)

Lär dig bildhantering!

En reaktion på “Fotografering

  1. Pingback: Framkalla 50 semesterbilder gratis! | Merfrihet.se

Kommentarer inaktiverade.