Underbar massage hos ”Bara Bra” på Kungsholmen i Stockholm!

Orientalisk massageThaimassage

I dag har jag fått en underbar massage hos det relativt nystartade företaget Bara Bra på Kungsholmen i Stockholm. Det hörs på namnet hur du mår efter att du har varit där! Fast jag skulle vilja säga att jag mådde så mycket bättre än bara bra.

Bara Bra drivs av Kwanjit Almström som är legitimerad Undersköterska och SPA- terapeut. Hon startade sitt företag i maj 2011. Lokalerna är ljusa med inslag av jordtoner vilket ger en lugn och rogivande atmosfär. Läs mer om Kwanjit här!

SPA terapeut

På Kwanjits hemsida kan du läsa hennes kloka ord om hälsa och man förstår varför hon heter det hon heter, eftersom hennes namn betyder ”själ och hjärta”. Här ser du några meningar citerade från hennes hemsida.

  • Vår livsstil har stor inverkan på vår hälsa. Att ibland stanna upp för att reflektera över vardagen kan skapa nya möjligheter. Hos oss kan du ladda batterierna och njuta av lite vardagslyx och få en stund för dig själv eller tillsammans med någon du tycker om.
  • Det finns ett självklart samband mellan välmående människor och lönsamma företag. Att skapa en sund arbetsplats är ett måste för ett vinnande företag.

Den massagebehandlingen jag har prövat hos Bara Bra är en Orientalisk 90 minuters djupgående helkroppsmassage där man kombinerar klassisk massage och thaimassage. Allt utförs med varm aromaolja och avslutas med en härlig ansikts- och hårbottenmassage.Förutom massage erbjuder hon en rad andra SPA- och Wellessbehandlingar! Här kan du läsa mer om dem!

Vill du också må mer än bara bra? Ta då och boka en tid för massage du också!

En reaktion på “Underbar massage hos ”Bara Bra” på Kungsholmen i Stockholm!

  1. Pingback: Erbjudande till Alla Hjärtans Dag – Köp ett presentkort med massage för bara 450kr (ord 595kr) hos Bara Bra! | Merfrihet.se

Lämna ett svar