Bra resor

 

Oavsett vart du tänker resa så är det alltid roligt att titta runt lite på alla utbud av resor och researrangörer som finns.
I dag finns många bra researrangörer som presenterade sina resor i sina olika nätshoppar. Eftersom det är så enkelt att sitta och titta på alla de fantastiska resmål som presenteras, så är det lätt att man både drömmer sig bort eller rent av känner sig lite vilsen, av det stora utbudet.

Men kanske leder det till att du kommer att välja ett nytt resmål denna gång. 🙂

Förhoppningsvis så gör du slag i saken och bokar den där resan du så länge har önskat dig. Så vad önskar du dig i resväg? Vart vill du åka? Har du och familjen samma önskemål eller måste det bli en kompromiss. För att underlätta för dig och din familj så kommer vi här presentera ett antal länkar som kanske kommer till användning för dig. Men först måste du själv ta reda på vad en bra resa är för just dig och din familj denna gång? Kika gärna in på någon av länkarna till vänster.

Båtresor

Har du gjort någon båtresa med Stena Line? Om du inte har det så har du missat något! Särskilt om du gillar avkoppling och att shoppa billigt. Du behöver inte åka långt eller betala dyra pengar för detta. Vi rekommenderar varmt Stena Line. Vi har mycket goda erfarenheter av detta bolag. Massören och SPA-personalen är utomordentligt duktiga. När du bokar kan du mot ett mindre tillägg får en svit. Läs mer här.

Stena Line 2015

Charter, paketresa, temaresa eller skräddarsydd resa?

Längtar du efter äventyr? Eller önskar du bara att komma bort för att unna dig den där avkopplingen du aldrig tar dig tid med hemma? Eller vill du komma i väg och få en ny start? Kanske räcker det med den där weekendsemestern som du så länge har funderat på? Eller att åka i väg till alperna på skidsemester. Eller kanske en sista minuten kan vara något…..  Läs mer här.

Flygresa

Här kan du kanske hitta en resa eller en flygstol som kanske passar dig!  

Flygets historia

År 875 byggde och flög en man vid namnet Abbas Ibn Firnas sin flygdrake. Tyvärr skadade han sin rygg vid landningen, men flygningen var mycket lyckad sägs det. För 1000 sedan gjorde kineser försök med att flyga med hjälp av varmluftsballonger och drakar. Leonardo da Vinci (1452-1519) ritade konstruktionerna på en flaxande konstruktion, en helikopter och en fallskärm. Under 1700-talet gjordes experimenten med att flyga varmluftballonger och vätgasballonger… Läs mer här.

Hotell

Visste du att ordet hotell kommer från franskans hôtel och som i sin tur kommer från hôte som betyder gäst? Hur som helst.. Här kan  boka rum. Läs mer här!

Kvalitetsresor – temaresor

Vill du unna dig något extra, då ska du verkligen satsa på en temaresa som ger dig något utöver det vanliga. Många företag har temaresor som specialitet. Så varför inte uppleva  det du brinner för med likasinnade. Du kommer att älska att prata med människor som delar dina intressen och kanske… Läs mer här!

RCI och Ownership

RCI är världens största bytesorganisation för semesterboende. Där ditt ägande motsvarar ett poängvärde, som du sedan använder fritt inom RCI´s alla resorter över hela världen. Du använder din poäng för att byta till dig semestrar var som helst i världen. Resorna går alltid till förstklassiga resorts och till förmånliga priser. Läs mer här…

Resa med resebolag

Har du ett specifikt resmål eller är du beredd att ta dig vart som helst i världen? Har du möjligheten att bara boka en flygstol i morgon eller måste du boka din resa långt i förväg? Läs mer här…

Vad ska du ta du med på resan?

En checklista eller packlista med saker att ta med på resan kan vara bra att göra innan du packar din resväska. Läs mer här…

Allt du behöver veta om elkontakter inför din resa

Det här med elkontakter, frekvens och spänning runt om i världen är inte lätt. Här presenteras de olika kontakterna runt om i världen samt att det finns ett antal PDF- filer som du kan ladda hem. Läs mer här…