Ta båten till Polen i sommar och shoppa eller bara njut

Har du aldrig varit i Polen?


Om du inte har det så har du missat något! Särskilt om du gillar avkoppling och att shoppa billigt. Du behöver inte åka långt eller betala dyra pengar för detta. Merfrihet.se rekommenderar varmt Stena Line. Vi har mycket goda erfarenheter av detta bolag. Massören och SPA-personalen är utomordentligt duktiga. När du bokar kan du mot ett mindre tillägg får en svit. Sviterna har både soffa, dubbelsäng, tv och video. Filmer finns att låna gratis och du får frukt och champagne på rummet. Personalen ombord är mycket serviceinriktad och tillmötesgående. På båten finns shopping till bra priser både när det gäller parfym och alkoholhaltiga drycker. Ombord finns också bra möjligheter att äta en god bit mat också detta till överkomliga priser.
Väl framme i Polen så är priserna på det mesta en bra bit under de Svenska och för den som vill det så finns det också många fina sevärdheter.

Stena Line har ett bra utbud av trevliga minikryssningar till Polen med olika teman.

Resan bokar du hos Stena Line SE


Lämna ett svar