Betalo AB- Ett smart sätt att betala dina räkningar på.

Som jag tidigare har skrivit om så ska ju livet vara enkelt att leva och då innebär det ju att vi hittar smarta lösningar som frigör tid över till annat. I dag hittade vi ”Betalo AB” på nätet. Denna lösning låter verkligen bra. Äntligen ett företag som har tänkt ett steg längre.

Betalo AB tillhandahåller en smart betaltjänst på nätet och i mobilen. Där deras affärsidé är att erbjuda dig som kund möjligheten att hantera dina räkningar på samma sätt som dina andra utgifter – betala dem med kort. Då kan du utnytja kortets alla förmåner såsom poäng, pengar tillbaka, finansiell flexibilitet och andra fördelar – äntligen kan du som kund få förmåner genom att betala räkningar. Visst låter det smart. 🙂 Denna tjänst vill vi definitivt ha.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar. Jag tänker skaffa mig denna tjänst.

Betalo – Betala dina räkningar med kort!

Lämna ett svar