Djurfoder levererat direkt hem till din dörr

HemfoderHemfoder har ett av Sveriges största utbud av hundfoder, kattmat, kattsand och övriga husdjurstillbehör.

Beställ snabbt och smidigt online och få allt levererat direkt till dörren inom 1-3 dagar. Med fri frakt över 500 kr och ett generöst lojalitetsprogram behöver du aldrig kånka hem tunga fodersäckar från djuraffären igen! Suveränt året om, om du är sjuk eller inte har bil. Ja fördelarna är många!

Vi rekommenderar verkligen produkterna från Standardt som finns Hemfoders sortiment.

Standardt är ett Göteborgsbaserat företag som tillverkar hundfoder med fokus på bra råvaror. Fungerar dock lika bra på katt.

mjolksyradkalk.jpgphbalansliten.jpgaptit.jpg

Tillskottet Mjölksyrad Kalk är något som vi absolut inte vill vara utan i vårt husdjursapotek.

Vår katt med sköldkörtelproblem men som ej tål medicinen Felimazole utan kräks, förlorar aptit osv får kosttillskott från Standardt. Hon har nu efter 1,5 år med diagnosen Hypertyreos (överskott av sköldkörtelhormon) fått finare päls, god aptit och hennes värden ligger bra trots nästan obefintlig medicinering. Hon lider dessutom av Candida och symtomet blir bättre då hon får ett tillskott i form av Mjölksyrad Kalk. Vi försöker att PH-balanserar henne så att hon är basisk och inte sur.

En sur kropp är aldrig bra. Läs mer om varför syra basbalans är så viktigt för oss människor här: Syrabasbalansen ( Vår erfarenhet är att PH-balansen är lika viktigt för andra däggdjur än människor ).

Hemfoder har även lek och aktivitetssakerna till dina djur. Klicka på bilderna så kommer du dit.

rosasvart.jpgovgra.jpgpassionbrun.jpg

Lämna ett svar