Bra kattsele

kattseleBra kattsele…

Denna kattsele såg jag på nätet. Verkar bra, d.v.s svår att åla sig ur. Som alltid då man ska vänja en liten fyrbent vän att gå i koppel så kan det uppstå lite besvär. Har man otur så ålar sig katten ur ett vanlig koppel och smiter så sin väg. Har katten då aldrig tidigare varit ute så kan det vara så att den inte hittar hem. Klicka på bilden eller här, så kommer du till affären som säljer denna. Den var billig också. 🙂

Bekväm, mjuk soft-sele med kardborrband och klickspänne. Reflekterande, steglöst inställbar, kan tvättas. Halsomfång: 16 till 22 cm, bukomfång: 24 till 42 cm. Ett elastiskt koppel (120 cm) medföljer. Denna innovativa sele är särskilt bekväm att bära. Selen är steglöst justerbar runt bröst och…Hos zooplus kan du läsa mer om denna kattsele!

Lämna ett svar