Urine off – Rengöring av kattkissfläckar

Urine OffVi har provat många produkter för att ta bort eventuell lukt av katturin. Det bästa vi har prövat hittills är Urine off. Vi tycker att Urine Off är en fantastisk produkt vad det gäller att ta bort urinfläckar efter katter, både gamla och nya. Urine Off går att använda på golv, väggar och i kattlådan. Urine Off tar bort urinsyran helt och maskerar inte bara doften som en del andra medel gör. Medlet är ofarligt för djur och människor. Dock bör du undvika att få Urine off ui ögon, öppna sår eftersom medlet kan irritera. Finns i 500 ml samt i större förpackning om 3,8 liter. Urine off 3_8 literKlicka på bilderna så kommer ni till produkterna Urine off.

För att rengöra en ny eller gammal fläck med Urine off – läs här…

Köp till denna enkla UV lampa för att ta reda på fläckarna. Det görs bäst då det är mörkt. Värd varenda krona. 🙂 Uv lampa

 

Lämna ett svar