Intresserad av DESIGN och MODE? Just nu, 10% under 24 timmar!

Intresserad av DESIGN? Då kanske detta är något för dig! YOOX är Europas ledande e-koncept butik för mode & design, med över 1 miljon levererade varor över hela värden förra året och med 3 miljoner besökare per månad. Nyligen blev YOOX.COM utsedd till en av de 100 bästa mode butikerna i världen av VOGUE UK.
468x60 SCA saldi80 ai2010
På YOOX.COM kan du mixa och matcha stilar och trender i det oändliga. Du finner ett handplockade utbud av det bästa från internationella designers med allt från kläder och accessoarer till inredningsartiklar, smycken, Vintage, kollektioner i limited edition, böcker mm. Produkterna finns endas att få på YOOX och är inte tillgängliga i traditionella butiker. Just nu, har du under 24 timmar, 10% rabatt alla Home Design
produkter!!! Uppge koden HOMEDESIGN @ Damkläder. Den ska vara giltigt till 23:59 GMT den 1 februari. Dessutom Gratis Standard leverans på beställningar över € 100!
Banner Design 425X600

Lämna ett svar