Bli smart! Få Omega-3 på köpet!

Äter du för lite fisk? Just nu får du Omega-3 på köpet när du handlar för minst 500 kr hos Bodystore! Erbjudandet gäller t.o.m. den 3 februari. Som vanligt bjuder de på frakten när du handlar för 500 kr eller mer. Så varför inte göra något smart? Fiska upp ett bättre minne! Fisk- och fågelkött innehåller mycket av vitamin B12 vilket kan ha en skyddande effekt mot bland annat Alzheimers sjukdom visar forskning. Till erbjudandet!

En ny studie från Karolinska Institutet visar att vitamin B12 kan ha en skyddande effekt mot Alzheimers sjukdom. Fynden, som……

B12 skydd mot alzheimer

Matens betydelse uppgraderas nu i sökandet efter orsaker till Alzheimers sjukdom. Vitamin B12 tycks erbjuda ett skydd mot sjukdomen. Läs mer här!

B-vitamin kan bromsa Alzheimers

Ny engelsk forskning visar att man kan lindra och bromsa upp hjärnsjukdomar som demens och Alzheimer sjukdom med extra tillskott av B-vitamin. Detta ger nytt hopp….

Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan. De allra flesta får i sig allt för lite omega-3 genom vanligt kosthåll (äter för lite fisk) och behöver därför ett tillskott.

10% rabatt på Holistic
Holistic är ett av Bodystores bäst säljande varumärke och nu har de 10% rabatt på hela sortimentet. Gäller endast t.o.m. den 5 februari, så lägg en beställning snabbt!

LCHF på Bodystore
Bodystore har ett stort sortiment av LCHF-produkter. Nu är de efterlängtade Shirataki-nudlarna tillbaka och har fått sällskap av Shirataki Fettucini (pastaform) och Shirataki Mini Pearls (risform).

 

Lämna ett svar