Lashtoniic test

Ögonfrabsserum

2012-09-28

Jag har provat Lashtoniic i ca fem veckor nu. ( Har dock missat vid ett par tillfällen). Ögonfransarna är nu både mörkare och längre och börjar nu nå insidan av glaset på mina glasögon. Så det var en vitaminkick för mina ögonfransar och så kan det bli även för dina ögonfransar. Jag har tidigare använt ögonfransserum på mina ”80-tals sönderplockade” ögonbryn. Mina bryn har förvandlats från två små smala streck till mer naturligt moderna, välvårdade och tätare ögonbryn. Tack vare ögonfransserum och en mycket duktig hudterapeut på Tipp Topp i Oskarshamn har jag nu fina välformade ögonbryn. ( Om jag får säga det själv).

Andra som skriver om Lashtoniic:
Anna Malmborg
har en väninna som har fått superlånga ögonfransar av Lashtoniic. Hon skriver ”En kollega har fått så långa ögonfransar av en sån här kräm att jag trodde hon gjort en ögonfransförlängning. Jag har väl inte de kortaste ögonfransarna, men det kan ju vara värt att testa”  Läs här!

Varför köpa Lashtoniic dyrt då du kan köpa det billigt! Var köper du din Lashtoniic?

Svar: Hos Slimline kan du köpa Lashtoniic riktigt billigt just nuSlimline har ett erbjudande på Lashtoniic till under halva priset mot vad många andra företag säljer Lashtoniic för. Bara 199 kronor (ord 599 kr (i skrivandets stund). Andra tar 995 kronor!!! Så läs mer om Lashtoniics ögonfransserum här, och köp det i Slimlines webshop. 

Vad är Lashtoniic?
Lashtoniic ögonfransserum är en näringslösning som är transparent och innehåller vitaminer och proteiner. Andra butiker säljer detta till ett betydligt högre pris än Slimline. Här t.ex. kostar Lashtoniic 995 kr. I skrivandets stund kostar det just nu bara 199 kronor (ord 599 kr) hos Slimline. Så varför tveka? Våga testa du också! Du kommer inte att ångra dig. 🙂

Mer här om ögonfransserum!

Lämna ett svar