Så får du längre ögonfransar helt naturligt för endast 199 kronor!

 

Lashtoniic funkar det?

Äntligen finns en lösning som får dina ögonfransar att växa sig naturligt långa, svarta, blanka och vackra till ett mycket förmånligt pris. Lösningen heter Lashtoniic ögonfransserum som är ett ögonfransserum du applicerar som en ”eye-liner” vid roten av dina ögonfransar morgon & kväll. Lashtoniic, funkar det verkligen, kanske du undrar. Ja, Lashtoniic funkar absolut! Efter ca 3-4 veckor har Lashtoniic ögonfransserum uppnått full effekt, du har då fått mörkare, blankare, tätare och längre ögonfransar. Då kan du om du vill säga hej då till din mascara för all framtid!

Längre ögonfransar billigt billigt under september och oktober

Lashtoniic ögonfransserum för längre ögonfransar kan du när som helst köpa hos Slimline, men under september och oktober kommer Slimline att ha kampanj på detta fantastiska ögonfransserum och det kan bli ditt för endast 199 kronor. Det är billigt, billigt det! Så billigt att det inte går att hitta billigare hur mycket man än letar. Lashtoniic ögonfransserum kommer såldes att vara en bra konkurrent till andra märkens ögonfransserum med ett betydligt högre pris än Lashtoniic, ca 1000-1300 kronor.

Bilder före och efter behandling av ögonfransar

Finns att köpa hos Slimeline - köp ditt serum i dag för längre ögonfransar

Lashtoniic

Bild före LashtoniicLängre ögonfransar

Längre ögonfransar utan sveda i ögonen

Lashtoniics ögonfransserum som inte svider i ögonen och kan då till skillnad från andra serum appliceras längs roten på dina ögonfransar både morgon och kväll, vilket medför att du mycket snabbt får längre ögonfransar. Vi på merfrihet.se har testat ett antal ögonfransserum sedan 2011 och Lashtoniics ögonfransserum är en konkurrent som har kommit till Sverige för att stanna. Så varför vänta? Kontaka Slimline redan i dag så du inte missar ditt exemplar av Lashtoniics ögonfransserum.

Fick själv längre ögonfransar

Jag har tidigare testat ett antal produkter för längre ögonfransar som redan efter ett par tre veckor lett till stor förändring. Uppenbarligen hade ögonfransserumet effekt eftersom ögonfransarna blev både mattare och mindre svarta då jag slutade med användningen. När jag åter igen började använda produkten kom resultatet tillbaka, dvs mina ögonfransar blev både kraftigare, längre, blankare och svartare ganska fort! Ögonfransserum är en produkt jag definitivt kommer fortsätta använda.


Inte bara för längre ögonfransar

Lashtoniic kan även appliceras på ögonbrynen. Har du sönderplockade ögonbryn rekommenderar jag verkligen att du applicerar detta serum på ögonbrynen. Du kommer se resultat då ögonbrynens hår får ny växtkraft och tar ny form. Observera dock att om dina bryn är mycket plockade tar det naturligtvis lite tid att få tillväxt av nya hårstrån. Ha därför tålamod. Jag har själv fått tillväxt av nya ögonbrynshår sedan jag började använda ögonfransserum

Ämnets effekt för längre ögonfransar upptäcktes av en slump

Den här typen av produkter började säljas på den amerikanska marknaden 2008. Produkter som denna var ursprungligen en medicin mot starr, Man upptäckte att patienter som behandlats med detta på endast ett öga hade mörkare, tätare och längre ögonfransar på det behandlade ögat. Därefter har nya produkter utvecklats som är mer anpassade för att producera längre ögonfransar.

2 reaktion på “Så får du längre ögonfransar helt naturligt för endast 199 kronor!

  1. Pingback: Ögonfransserum som gör dina fransar både längre och blankare! | Merfrihet.se

  2. Pingback: Lashtoniic test | Merfrihet.se

Lämna ett svar