Båtresor

Har du aldrig varit i Polen?

Om du inte har det så har du missat något! Särskilt om du gillar avkoppling och att shoppa billigt. Du behöver inte åka långt eller betala dyra pengar för detta. Vi rekommenderar varmt Stena Line. Vi har mycket goda erfarenheter av detta bolag.

Stena line

Massören och SPA-personalen är utomordentligt duktiga. När du bokar kan du mot ett mindre tillägg få en svit. Sviterna har både soffa, dubbelsäng, tv och video. Filmer finns att låna gratis och du får frukt och champagne på rummet.

Personalen ombord är mycket serviceinriktad och tillmötesgående. På båten finns shopping till bra priser, både när det gäller parfym och alkoholhaltiga drycker. Ombord finns också bra möjligheter att äta en god bit mat, också detta till mycket överkomliga priser.

Stena line polenVäl framme i Polen så är priserna på det mesta en bra bit under de svenska, och för den som vill, så finns det också många fina sevärdheter att upptäcka.

Stena Line har ett bra utbud av trevliga minikryssningar till Polen med olika teman.

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 35 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 18 färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.
Stena Line vart vill du

Resan bokar du hos Stena Line SE så klart…

En reaktion på “Båtresor

  1. Pingback: Merfrihet.se rekommenderar: Unna dig en lyxig SPA-resa till Polen kanonbilligt! | Merfrihet.se

Lämna ett svar