Spökmiddag

Det vi kommer att minnas är de trevliga upplevelser som vi gör ihop med de människor vi älskar!

Vi på Merfrihet var i väg på en oförglömlig kväll i Göteborg. En kväll fylld historia, gemenskap, spänning, teater och spöken. En utomhusvandring där du får uppleva mystik och ett fantastiskt skådespel. Allt avslutas med en trevlig tre rätters middag. Så är du mörkrädd eller vill du bara uppleva spänning? Hör du steg bakom dig men ser ingen där? Skuggan bakom dig är inte inbillning. Vi var på en SPÖKMIDDAG!

I likhet med sin engelska förlaga bär Göteborg (Lilla London) på en mörk historia präglad av morbida mysterier. Stadens gator färgades blodröda då mördare härjade och syndare avrättades inför allmän beskådan. Många är de liv som fick abrupta slut och än idag söker dessa förlorade själar frid och rättvisa. Utvalda personer sägs kunna kommunicera med de döda. Genom ledning av guide finns därför möjlighet att bevittna de plågade vålnaderna när de återvänder för att berätta sina tragiska livsöden. Hamna inte på efterkälken, liv har gått förlorade på dessa gator tidigare…Om själarna från dödsriket vill så avslutas vandringen med 3-rätters middag på restaurang.

Följ med på en vandring i några av Stockholms hemsökta kvarter. Din erfarne spökguide och hans skådespelare låter dig uppleva medeltida gränder, gårdar och hemsökta torg. Besök torget där folk har försvunnit spårlöst. Lär känna slottets vålnader, Vita Frun och Grå Mannen. Vandringen avslutas med en trerättersmiddag i en klassisk restaurang. Gamla stan blir sig inte likt efter denna tur…

Välkommen på en skrämmande tur genom sägnernas och skräckens Kalmar i sällskap med farliga rackare och elaka spöken. Er guide berättar spöklika historier ur Kalmars mörka historia, bjuder på Skägg-Eriks hemliga dryck och visar vägen för en gastkramande vandring genom mörka gränder och bastioner. Vandringen avslutas med en utsökt tre-rätters middag på restaurang.

Du hittar detta här!

Behöver du någonstans att bo i samband med din upplevelse?
Hotell i Kalmar


Lämna ett svar