Robotdammsugare

Vill du hellre göra något kul samtidigt som någon annan dammsuger åt dig? Ja, då ska du utan tvekan köpa dig en robotdammsugare.

Med en robotdammsugare kommer du alltid att ha ett fint och nystädat hem! Merfrihet.se har i snart tio år haft en robotdammsugare. När den inköptes så var den ensam på marknaden och kom från Electrolux. Efter robotgräsklipparen är det den bästa pryl till hemmet vi någonsin köpt. Den har sparat otaliga timmar av tråkigt dammsugande då vi kunnat göra roligare saker än att dammsuga. Den robotdammsugare vi har är med dagens mått mätt relativt ointelligent men den är ändå mycket duktig på att hålla rent.

Några år efter att vi köpt robotdammsugaren så började det dyka upp billigare varianter men ingen med samma byggkvalitet eller städresultat, så den vi hade köpt var den bästa robotdammsugaren som gick att köpa då.
Idag är dock situationen en helt annan och det finns en rad olika märken att välja på.
Vilken som är den bästa robotdammsugaren är svårt att veta. Den som vi tycker verkar vara den bästa robotdammsugaren hittills ser du en liten video om här nedanför.

Blogginlägg om robotdammsugaren

En reaktion på “Robotdammsugare

  1. Pingback: Bästa robotdammsugaren 2012? | Merfrihet.se

Kommentarer inaktiverade.