Robotgräsklippare

Vill du hellre ligga i hängmattan medan någon annan klipper gräset åt dig? Om du svarar ja på den frågan, då ska du absolut skaffa dig en robotgräsklippare.

Med en robotgräsklippare kommer du alltid att ha en fin och välklippt gräsmatta! Merfrihet.se har sedan tio år tillbaka haft en självgående robotgräsklippare, en Automower, som klipper vårt gräs. Det är en av de bästa investeringar vi på Merfrihet.se har gjort. Denna lilla robotklippare har sparat mängder med timmar åt oss då vi kunnat göra roligare saker än att klippa gräs. Automowern klipper så länge du vill och vart du vill.
Eftersom den är programmerbar så är det du som bestämmer hur mycket och ofta robotklipparen ska klippa ditt gräs. De flesta robotklippare har dessutom en kod som bara du känner till. När kapaciteten på batterierna går ner, så går robotgräsklipparen själv till sin laddstation för att ladda sina batterier.
När Automowern har laddat sina batterier så påbörjar den sin klippning igen. Denna procedur återkommer om och om igen, dag ut och dag in, vecka efter vecka allt efter villkoren du har bestämt. Oavsett om du är hemma eller inte så klipper robotgräsklipparen gräset åt dig. Visst låter det bra!
En robotklippare ger dig mer frihet att göra något annat som du hellre vill göra! En robotgräsklippare tröttnar dessutom aldrig på att klippa gräset. Tänk dig att komma hem efter t.ex. husvagnssemestern och bara kunna konstatera att robotklipparen har sett till att du slipper dra igång det där dånande eländet till gräsklippare det första du gör (och inte på resten av sommaren heller så klart).
Här nere ser du ett par videoklipp på Husqvarnas robotklippare in action!
När det gäller frågan om och vad hemförsäkringen täcker när det gäller robotgräsklippare så är det bästa rådet att fråga ditt försäkringsbolag då det kan skilja mellan olika bolag.
Men först kommer en presentation av ett annat märke, som du kan köpa här!

Listan: 6 robotklippare från kända tillverkare som du köper direkt på nätet till bra pris och med garanterat snabb leverans!

robotgrasklippare

 

Och till sist en liten film till om Henry!


2 reaktion på “Robotgräsklippare

  1. Pingback: Vill du hellre ligga i hängmattan än att klippa ditt gräs? | Merfrihet.se

  2. Pingback: Reportage om robotgräsklippare! | Merfrihet.se

Kommentarer inaktiverade.