Jakten på något som botar en kvinnas värsta fiende är över!

Vi pratar om en välgörande massageapparat… 😉

Denna underbara massageapparat som jag fick hem i min brevlåda för ett  par veckor sedan har blivit och kommer att vara en av mina favoriter. Den jobbar verkligen på djupet och sätter i gång blodcirkulationen rejält. Den triggar onda punkter och lymfkörtlar så bra att du känner dig så där härligt trött, men frisk. Jag upplever samma effekt som då jag har besökt en duktig massör. Den sägs även kunna påverkar underhudsfettet och ska vara mycket effektiv mot kvinnans värsta fiende, celluliterna. 🙂 Den kan användas på hela kroppen och du reglerar hastigheten så att den passar just dig, den är steglös. Apparaten är gjord av ett världsledande företag på massagestolar och andra massageprodukter. Maskinen sägs kunna användas till att forma kroppen, öka hudens spänst, massera trötta och smärtande kroppsdelar och framför allt att reducera celluliter. Maskinen kan även användas ihop med cellulitkräm för att öka effekten. Casada Cellumax är en massagemaskin som kan användas på hela din kroppen. Med hjälp av två utbytbara massagehuvuden och en intensiv men behaglig värme ger massagemaskinen en djupgående massage som både ökar blodcirkulationen och påverkar underhudsfettet. Fettcellerna i huden värms upp och förs sedan på naturlig väg ut ur kroppen tillsammans med andra toxiner och slaggprodukter. Jag är frälst! Är du sugen att testa…sök då på casada cellumax på nätet eller fråga i din elektronikbutik.
Själv köpte jag den här till superbra pris.
Den finns också här till superpris.
Läs mer om Casada cellumax här.

Lämna ett svar