Tunt och fint hår

Tunt och fint hår
Om du har ett tunt och fint hår så kanske det ofta även ser platt ut, även om det har lite självfall. Ofta blir även ett tunt och fint hår statiskt då luften är torr. Tyvärr har vi nordbor ofta ett tunt och fint hår. Vi önskar dock att skapa massor av volym med hjälp av olika typer av hårprodukter, utan att för den sakens skull tynga ned håret eller göra det fett. Dock bör produkten samtidigt tillför vårdande ämnen, gärna ett extra tillskott av protein.
Mängder av schampo och balsam utlovar volym. Dock bör du använda en stylingprodukt för att uppnå extra effekt. Mousse, rootlifter, vaxpuder och hårspray är sådana produkter. Med hjälp av dem kan du ”lyfta” rötterna för att bygga upp en hållbar volym. Mousse ger håret struktur och fyllighet samt bidrar ofta till att motverka ”flygighet”.

American Crew Thickening Shampoo är ett schampo som återger fyllighet och får tunna hårstrå att svälla. Det innehåller glycerin som ger en varsam rengöring samtidigt som kokosolja ger fukt och glans. Använd varje dag på ett tunnt eller fint hår. Du hittar denna produkt här, här eller här.

Fler produkter till tunt och fint hår hittar du här, eller här, eller här.

Ett annat sätt att fixa en partylook eller bli extra fin inför en bal eller ett bröllop är att skaffa ett löshår. Det hittar du här:

Beleza

Lämna ett svar