Att ta med på resan

En checklista eller packlista med de saker som är bra att ha med på resan, kan vara bra att göra innan du packar din väska. Har du ingen resväska är det bra att skaffa en sådan. 🙂

Packa saker som inte väger så mycket. Ta bara med det nödvändigaste, för du kommer garanterat att vilja köpa något från resmålet du besöker. Ta bara med de nödvändigaste hygienartiklarna såvida du inte har någon allergi då det mesta finns att köpa utomlands.

Vår erfarenhet är att plocka fram det man vill ha med, sedan plockar man bort en tredjedel eller hälften av detta, då främst kläder.

Planera i förväg, eller ha en checklista tillgängligt i t.ex. datorn med de allra vanligaste saker du brukar ta på resan. Då är det mycket lättare att snabbt få med det du behöver på en restresa.

Listor

  • Sleep in Silk säljer sköna sidenprodukter av hög kvalité för både resan och hemmet.I utbudet finns reseprodukter som bl.a. reselakan, resehanddukar så väl som sidentoppar,  sovplagg såsom  resenattlinne, resepyjamas och resekimono – allt i 100% siden.

Morgonrock 90 -125 gram. Sidelakan ca 460 gram. mm

Lämna ett svar